OM LØRDAG I HALLEN

HVAD ER LØRDAG I HALLEN?
Idéen med Lørdag i Sorø Hallen er at give børn og unge på 2. – 9. klassetrin mulighed for at prøve kræfter med en række forskellige idrætsaktiviteter på en utraditionel og sjov måde. Samtidig er der også plads til at hygge sig sammen med kammeraterne en lørdag aften.

HVEM KAN DELTAGE?
Alle børn og unge fra Sorø Kommune kan deltage i Lørdag i Sorø Hallen, uanset om man er medlem af en idrætsforening eller ej.

HVAD KAN MAN PRØVE?
Aktiviteterne varierer fra gang til gang, men blandt aktiviteterne ved arrangementerner er fodbold, volleyball, badminton, airhockey, bordtennis, bueskydning, airtrack, , Wii-sport, hockey, klatrevæg og billard.

Vi har foruden haft besøg af en sej Rallysimulator og arbejder også på at få andre nye aktiviteter på programmet.

KOSTER DET NOGET?
Det koster kun 30 kr. at være med i løjerne, og man skal huske at medbringe sportstøj til indendørs brug.

HVOR:
Sorø Hallerne
Ringstedvej 20
4180 Sorø

HVEM STÅR BAG?
Lørdag i Hallen arrangeres af den frivillige forening Lørdag i Sorø-hallen. Aktiviteterne arrangeres i samarbejde med en række af Sorø´s idrætsforeninger.

Formand for foreningen er Børge Madsen og bestyrelsen består af Connie Westergren, Carsten Kruse ,Mogens Pihl, Niels Hylleborg, Stig Dokkedal, Margit Madsen og Bo Westergren.

For yderligere information:
loerdagisoroehallen@hotmail.dk
Formand Børge Madsen telefon 61226847
Kontaktperson hjælpere og foreninger Connie Westergren 60949588

VIL DU VÆRE FRIVILLIG?
Vil du hjælpe til med afviklingen af Lørdag i Sorø Hallen, kan du melde dig som hjælper hos bestyrelsesmedlem Connie Westergren på telefon 6094 9588 eller  loerdagisoroehallen@hotmail.dk

Husk at du kan følge os på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.